Szolgáltatásaink

Világítás javítás

izzó cserétől a teljesen új lámpatestek kiépítéséig, legyen az lakóingatlanban, irodaházban vagy ipari területen. Elsősorban a gazdaságosabb és hosszabb élettartamú led rendszerű fényforrások javasoltak.
 


Hálózat bekötése

Süllyesztett vagy falon kívüli rendszer kiépítése akár épülő ingatlan, akár már meglévő, üzemelő esetén. Mindig előfordul, hogy szükség van egy új konnektorra, kapcsolóra vagy lámpára valahol, ennek kivitelezése nekünk nem okoz problémát. Amit szeretne, azt megvalósítjuk. 


 

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat

Minden létesitmény működéséhez szükség va érintésvédelmi jegyzőkönyvre, az üzembehelyezés illyetve a lakhatási engedély feltétele. Bizonyos létesitmények esetében ez időszakosan kötelező, néhánynál csak az első beüzemeléshez van rá szükség. A méréseket követően, a feltárt hibák javitását vállaljuk, hogy a szükséges dokumentumok, akár eph jegyzőkönyv, akár ávk vagy komplett érintésvédelni jegyzőkönyv, időben és rendben meglegyenek.


Biztonsági megfigyelőrendszerek telepitése

Kamerarendszerek telepitése kültéren és beltéren egyaránt, legyen szó akár családiházról, akár ipari területről, illetve bármilyen rendeltetésű épületről. Kérésre bármilyen rendszer telepitése megoldható, de javasoltak megbizhatóságuk illetve minőségük miatt a hikvision rendszerek.


Vezetékellenőrzés

Kötések ellenőrzése, javítása, régi vezetékek cseréje. A régi elavult, nem jól méretezett, vagy a megnövekedett terhelés miatt nem megfelelő vezetékrendszer felelős a legtöbb elektromos tűzért, feszültségingadozást okozhat ami az elektromos készülékeket tönkreteheti. Mindenképpen érdemes átgondolni a szakemberrel való vizsgálatát, szükség esetén pedig javasolt az azonnali cseréje, bővítése.


 

Elosztótáblák cseréje

Régi elavult rendszerek cseréje, bővitése, túlfeszültségvédelem beépitése, Életvédelmi (FI) relé beépítése!

Az elosztószekrény az elektromos hálózat lelke, nem utolsó sorban ez biztosítja a hálózaton lévő készülékek és az emberi élet biztonságát. Nem érdemes semmiképpen sem elhanyagolni, akár lakáselosztóról van szó, akár egy üzem elosztóteréről.


 

Villámvédelmi felülvizsgálat

Villámvédelemmel ellátott épületek esetében a felülvizsgálatról készült jegyzőkönyv minden esetben kötelező, ennek elkészitését is természetesen vállaljuk.


Okos otthonok kivitelezése, épületautomatizálás

A mai kor igényeinek eleget téve folyamatosan követjük a folyamatosan fejlődő technológiákat, és használjuk azokat. Lehet szó új épitésről, vagy a már meglévő átalakitásáról. Ez utóbbi egyszerűsége a már meglévő kialakitásától függ, mindenképpen előzetes felmérést igényel. 

Gyorsszolgálat

Elment az áram? Folyamatosan leold a biztosíték? Szikrázik a kapcsoló? Égett kábelszagot érez füstöl a konnektor? Ne várjon, hívjon, mielőtt még komolyabb baj lenne! Az áram olyan mint a medve, nem játék! Sürgősségi Hibaelhárítás! 


 

Általános karbantartás

A lakások, házak villamos hálózatának felülvizsgálatát javasolt ötévente elvégezni a biztosítéktáblától az összes kötésen át a fogyasztókig, cégek, üzemek, ipari területek esetében pedig a karbantartás jelentősége magától értetődő, egy váratlan hiba esetén napokra, akár hetekre leállhat a munka, illetve a termelés. 


 

Tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat

Az erősáramú berendezések szabványossági vizsgálata elsősorban azok tűzvédelmi szempontból biztonságos üzemelését hivatott ellenőrizni, a felmerülő problémák javitására lehetőséget biztositunk.


Kapumozgatók telepitése

Legyen szó úszókapuról, tolókapuról, egy vagy kétszárnyú kapuról, megoldjuk a kivitelezését.